Startersbegeleiding

Uw adviseur staat voor u klaar

 

De beslissing om een vzw activiteit uit te bouwen en hierop verder te gaan is een belangrijke stap. U kan bij ons langskomen voor een goed gesprek. Wij begeleiden u graag verder met onze ervaringen.

 

 

 

Hoe gaan we aan de slag?

AS-adviesbureau is de ideale partner waarop u kan vertrouwen om al uw administratieve zaken op orde te zetten.

Samen overlopen we de haalbaarheid van uw plannen, sturen we eventueel bij en stellen we samen een financieel plan op.

We helpen u bij het maken van uw keuze om te starten als eenmanszaak, vennootschap of als vzw. Ook voor de juridische formaliteiten van uw onderneming kan u bij ons terecht.

Samen starten we uw onderneming op en helpen we u graag bij de administratie van uw btw-aangiften, sociale bijdragen, voorafbetalingen, vennootschapsbelastingen, etc.

 

 

Werking

Binnen onze organisatie gaat u aan de slag met een vaste dossierbeheerder die steeds klaar staat om u met raad en daad bij te staan. We houden een vinger aan de pols door op regelmatige basis uw cijfers op te volgen en te overlopen.

Wij nemen de boekhoudkundige zaken ook in handen. Dit heeft voor u het voordeel dat uw boekhouding een werkinstrument wordt. Wij zorgen voor het volgende: het raadplegen van openstaande saldi van uw klanten, automatisch betalingsverkeer naar uw leveranciers of het maken van verkoopfacturen, etc.

U kan bij ons ook langskomen voor de boekhouding van grote vennootschappen. We zorgen ervoor dat onze medewerkers bij u ter plaatse de boekhouding komen uitvoeren met uw software of we zorgen ervoor dat uw boekhouding in orde komt met onze software. Dit kan van tijdelijke aard zijn, maar evengoed ook op structurele basis.

 

 

 

Hulp bij persoonlijke administratie (particulieren)

Ook voor uw persoonlijke administratie als particulier kan u bij ons terecht. Wij helpen u graag met het bijhouden van uw documenten, brengen uw bank zaken in orde en treden als tussenpersoon op bij overheidsinstellingen en particulieren.